rss

VW Scirocco de la ABT

  1. 03/10/2008
  2. Tags: Abt, Scirocco, Tuning, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (3)


    Desi abia lansat, Volkswagen Scirocco se bucura deja de mare atentie din partea tunerilor de specialitate. Si iata ca dupa Oettinger a venit randul unui alt tuner german, ABT, sa se ocupe putin de hatchback-ul din Wolfsburg.

    Up-grade-ul exterior la care acesta a fost supus include bumper nou pe fata, grila speciala cu logo-ul ABT, praguri si spoiler spate restilizate, precum si patru guri de evacuare incadrate in noul difuzor de aer, cate doua pe fiecare parte. Evident, intreg pachetul nu ar face doi bani fara niste jante "adevarate", asa ca tunerii germani l-au dotat pe VW Scirocco cu roti de 18 inch, sau, pentru cei care vor sa traiasca pe picior chiar mai mare, 20 de inch.

    Modificarile aduse la nivelul compartimentului motor sunt chiar si mai spectaculoase decat kitul de caroserie. Propulsorul de 1.4 litri FSI a urcat de la 160 la 200 CP, in timp ce puterea agregatului 1.9 TDi a crescut cu 30 de "cai", ajungand acum pana la 170 CP. Piesa de rezistenta de sub capota va fi insa unitatea de 2.0 litri TSI, aflata momentan in lucru, dar care odata finalizata va dezvolta 240 CP.

    Atat suspensia, cat si franele au fost adaptate la noile cerinte, avand in vedere performantele superioare. Astfel, pentru o mai buna stabilitate, garda la sol a fost coborata cu 30 mm, in timp ce instalatia de franare a fost complet inlocuita cu una mai performanta.

    Pachetul ABT pentru Volkswagen Scirocco va fi disponibil incepand cu prima luna din 2009, iar pretul se ridica la aproximativ 6.000 de euro.

    Vizualizari: 1971
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »