rss

VW reinventeaza plaja pe acoperis

  1. 29/08/2008
  2. Tags: Caddy Topos Sail, Fiat, iaht, Vw
    Vezi toate fotografiile (3)

    Unul dintre cele mai interesante saloane auto din lume este Dusseldorf Caravan Show, un eveniment dedicat vehiculelor recreationale ale carui porti s-au deschis chiar astazi.

    Daca alaltaieri v-am prezentat vedeta standului FIAT, simpaticul Portofino, astazi ne-am oprit asupra lui VW Caddy Topos Sail, un MPV al carui acoperis a fost amenajat astfel incat sa te induca in atmosfera feerica a unei sesiuni de plaja pe o punte de iaht.

    Masina pare un Caddy obisnuit de la o oarecare distanta, insa numai pana ce te apropii si descoperi scarile din aluminiu si lemn “sapate” in usa portbagajului.

    Odata cocotat pe ele, cele patru trepte te vor conduce catre locul de odihna: un acoperis complet acoperit cu sipci din lemn, ce ii protejeaza pe cei veniti sa se prajeasca la soare cu un cadru de aluminiu montat de jur imprejurul perimetrului.

    Nu stim ce soarta va avea interesantul concept, insa, daca entuziasumul va atinge cote mai mari decat cele asteptate, n-ar fi exclus sa vedem macar o editie limitata a unei versiuni de serie.

    Vizualizari: 1673