rss

VW prezinta o noua platforma de masina ieftina

  1. 23/07/2007
  2. Tags: Low cost, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)
    Germanii vor veni cu un prototip de sasiu la Salonul Auto de la Frankfurt, ce va avea loc in luna septembrie.

    Anuntul ca gigantul din Wolfsburg intra in segmentul low-cost a fost facut mai de mult de catre Martin Winterkorn, care se jura ca Volkswagen va veni cu o masina de sub 8.000 de euro pana la sfarsitul acestei decade, care, la randu-i, va constitui baza pentru modele similare de la Skoda si SEAT. Acest ultim anunt linisteste si putinele ape involburate ramase vizavi de certitudinea finalizarii proiectului.

    Purtatorul de cuvant al marcii, Andreas Meurer, a anuntat ca masina se va putea cumpara incepand cu 2009 si va fi o “unealta” urbana foarte eficienta, in cel mai pur spirit (calitativ?) Volkswagen.

    Diferentierea fata de suratele Skoda si SEAT va fi facuta prin nivelul de echipare, modelele ce vor purta sigla VW avand in dotarea standard echipamente precum aer conditionat sau CD player.

    Dar cine va concura Loganul? Ei bine nu chiar acest model de care am vorbit pana acum, VW urmand ca, pe baza lui, sa lanseze un model ultra low-cost, adica adevaratul concurent pentru Logan si modelele similare ce urmeaza sa fie prezentate de Nissan si Fiat.
    Vizualizari: 993