rss

VW Lupo de 500 CP (cu video)

  1. 21/03/2009
  2. Tags: Lupo, Petar Biocic, Tuning, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (8)


    Constient ca masina sa, un modest Volkswagen Lupo, nu se poate "pune" cu mult mai performantele Porsche si Ferrari din oras, un croat s-a gandit ca singura metoda prin care poate rezolva problema este inghesuirea nu a unuia, ci a doua motoare puternice sub capota micutului automobil.

    Asa ca Petar Biocic a instalat din start doua motoare VR6 de 2.8 litri, cu 24 de valve, pe "nevinovata" citadina. Dupa iminentele modificari la nivelul caroseriei si sasiului, un agregat a fost montat in fata, in timp ce a doua unitate si-a gasit locul in spate, motiv pentru care bancheta a disparut. Biocic a montat apoi doua scaune sport in fata si o cusca de protectie.

    In mod normal, cele doua motoare produc impreuna 402 CP (fiecare este capabil de 201 CP), dar croatul nu s-a multumit cu atat si a "stors" peste 500 de "cai".

    Desi rezultatul muncii sale de doi ani ii lasa pe multi cu gura cascata, Petar Biocic isi doreste mai mult de la viata: planuieste instalarea unui kit biturbo HGP, care ar urca puterea totala la peste 1.000 CP.

    Pentru galerie foto completa dati click aici.


    Vizualizari: 2790