rss

VW lanseaza Golf GT Sport

  1. 26/05/2007
  2. Tags: Golf GT Sport, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)
    De fapt, este usor impropriu spus lansare, pentru ca aceasta versiune nu face altceva decat sa le inlocuiasca pe cele numite Sport si GT.

    Important este faptul ca masina primeste cateva dotari pentru individulizrea aspectului exterior si interior si ca sub capota va mormai excelentul 1,4 litri TSI de 170 CP.

    Golf GT Sport va fi usor de recunoscut multumita amalgamului de elemente decorative preluate de la R32 si GTI, dintre care enumeram grila de radiator de culoare neagra, farurile fumurii, tenta usor intunecata a geamurilor laterale spate, jantele de 17 inch multispitate, evacuarea dubla cromata si, bineinteles, suita de logo-uri GT.

    La interior, soferul si invitatii sai vor fi rasfatati cu tapiterie din piele si scaune sport, potrivite caracterului sportiv al masinii. Sub capota, micul motor alimentat atat cu compresor mecanic, cat si cu turbina va incerca sa se ridice la inaltimea asteptarilor, dezvoltand in varianta de top 170 CP.

    Evident, Volkswagen nu va dori sa piarda un numar important de clienti doar de dragul puristilor, asa ca Golf GT Sport va putea fi comandat inclusiv in varianta de motorizare de doi litri diesel, in doua variante de putere: 140 sau 170 CP. Nein, nein…
    Vizualizari: 1153