rss

VW Jetta TDI, stoc epuizat in SUA intr-o luna!

  1. 07/10/2008
  2. Tags: Jetta, TDI, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)


    Criza economica a schimbat mentalitatea americanilor mai mult decat s-ar fi asteptat cineva, acestia renuntand incet-incet la traditionalele autovehicule dotate cu motoare gurmande in favoarea propulsoarelor mici, care consuma putin, si a diesel-urilor.

    Dovada a acestei afirmatii sta chiar Volkswagen Jetta TDI, model ce s-a vandut in peste 1.300 de exemplare de la data lansarii sale in SUA, si anume august 2008. Mai exact, germanii au reusit sa vanda intr-o luna tot lotul alocat pentru acest an. VW Jetta TDI este dotat cu un motor cu injectie directa ce respecta standardele referitoare la emisiile poluante aflate in vigoare in toate statele americane.

    In urma cu numai o luna, cu ocazia lansarii acestui model peste ocean, oficialii VW apreciau ca nu mai putin de 25% din totalul sedan-urilor Jetta si aproximativ o treime din breack-urile comercializate aici vor fi diesel. Ca urmare a vanzarilor fabuloase inregistrate peste ocean, grupul german a anuntat ca va aduce in America si o versiune pe motorina a noului Golf 6, model ce se vinde acolo sub numele de Volkswagen Rabbit, vanzarile urmand sa inceapa de anul viitor.

    In alta ordine de idei, producatorul din Wolfsburg a anuntat ca sedanul de clasa medie care va fi fabricat in uzina din Tennessee incepand cu 2010 va fi mai mare, dar mai ieftin decat actualul Volkswagen Passat.
    Vizualizari: 1156