rss

VW il demite pe Wolfgang Bernhard

  1. 17/01/2007
  2. Tags: Demitere, Volkswagen, Wolfgang Bernhard
    Vezi toate fotografiile (1)
    Zvonurile cu privire la iminenta plecare a managerului german s-au dovedit a fi intemeiate: presedintele Volkswagen pleaca dupa doar doi ani de la investire.

    Comunicatul oficial este cam saracacios in explicatii, dar spune, totusi, ca postul lui Bernhard, practic, a devenit inutil. Sarcinile sale vor fi preluate de fost nr. 1 la Audi, Martin Winterkorn, care devine “The Big Kahuna” prin Wolfsburg.

    Aceasta investire nu vine, insa, doar cu bonus-uri. Winterkorn va avea multa treaba cu repunerea companiei pe drumul cel bun, stiut fiind ca nici la germani situatia nu este tocmai roza.

    Grupul VAG era pana acum impartit in doua divizii care, practic, se concurau: Volkswagen, Skoda, Bugatti si Bentley, pe de o parte, si Audi, Lamborghini, respectiv SEAT, pe cealalta.

    Noul boss a declarat ca vrea sa starpeasca din radacini aceasta segregatie, dar tot pe acolo zgandura buba. In noua conceptie, marcile care au ca target piete similare vor urma sa dezvolte sinergii benefice, dar asta duce tot la un fel de diviziune, numai ca se schimba un pic actorii.

    De acum, VW, Skoda si SEAT vor fi un grup, iar Audi, Lamborghini, Bentley si Bugatti celalalt. Hmmm… chiar suntem curiosi.
    Vizualizari: 894
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »