rss

VW Golf RS/R36 in flagrant

 1. 21/03/2007
 2. Tags: VW Golf RS
  Vezi toate fotografiile (1)
  Volkswagen pregateste de ceva vreme o noua versiune „hot” a lui Golf, dar pana acum fotografii nu au reusit sa surprinda decat modele puternic camuflate, aflate in faze mai mult sau mai putin avansate de testare.

  Acum insa, cineva a reusit sa surprinda masina in toata plenitudinea formelor ei si, desi nu se observa, ea va promova se pare un nou nume in gama – RS.

  Ca se va numi in final RS, ca se va numi R36, un lucru este cert: cel mai salbatic Golf din istorie va pune la dispozitia clientilor sai 300 CP multumita aceleiasi „uzine” de 3,6 litri care-l alimenteaza cu energie pe Passat R36.

  Puterea va fi transmisa tuturor celor patru roti pe baza aceluiasi sistem de tractiune integrala ce „leaga” rotile lui R32, via o cutie manual robotizata e tip DSG.

  Cand va ajunge pe piata, masina va putea fi recunoscuta cel putin la fel de usor precum fratii sai mai mici (i-am numit aici pe GTi si R32), multumita unui kit de caroserie ce va include prize de aer imense si jante identice cu ale lui Passat R36.
  Vizualizari: 1407