rss

VW Golf 6, in Romania din octombrie

  1. 02/09/2008
  2. Tags: Golf 6, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)


    Volkswagen Golf 6 va veni in showroom-urile din tara noastra in luna octombrie, anunta Porsche Romania. Fanii acestui model vor putea alege intre sase variante de motorizare, doua diesel si patru pe benzina. Motoarele pe motorina au o capacitate de 2.0 litri si dezvolta 110, respectiv 140 CP, in timp ce agregatele care folosesc benzina dezvolta 80, 102, 122 si 160 CP.

    Noua generatie de VW Golf nu va fi doar mai puternica decat precedentele, ci si mai economica, consumul de combustibil variind intre 4,5 si 6,4 litri pentru fiecare 100 de kilometri parcursi, in functie de motorizarea aleasa.

    Una dintre cele mai importante deosebiri fata de versiunile precedente este adoptarea sistemului de injectie Common-Rail pentru motoarele diesel, ceea ce inseamna, cel putin teoretic, performante optimizate si mai putin zgomot. "Cea de-a sasea generatie a modelului Golf face trecerea la sistemul de injectie Common-Rail pentru motoarele diesel, iar sistemele TSI si DSG reduc consumul de carburant cu pana la 28 de procente", a declarat directorul msrcii Volkswagen din cadrul Porsche Romania, Matei Albulescu, citat de Mediafax.

    Deocamdata se pastreaza misterul in ceea ce priveste preturile pentru Romania, acestea urmand sa fie comunicate in preajma lansarii.
    Vizualizari: 2754