rss

VW Golf 6: iata primele fotografii!

  1. 04/08/2008
  2. Tags: Golf 5, Golf r32
    Vezi toate fotografiile (8)
     

    Desi oficialii Volkswagen au anuntat ca vor dezvalui miercuri primele imagini oficiale cu noul Golf 6, un forumist german a reusit sa intre totusi in posesia unui set de sapte fotografii pe care vi le prezentam in cele ce urmeaza.

    Putem spune fara teama de a gresi ca avem in fata un facelift pronuntat a Golf-ului 5, nu un model nou asa cum probabil si-au propus nemtii. Noutatile constau in blocurile optice fata preluate de la Scirocco si stopurile asemanatoare cu cele de pe Touareg.

    La nivelul designului exterior, avem de-a face cu o evolutie, nu cu o revolutie, solutia estetica aleasa de designerii din Wolfsburg putand fi o carte castigatoare, mai ales ca Volkswagen Golf nu s-a vandut niciodata pentru look-ul sau.

    De asemenea, interiorul lui Golf 6 este mai degraba o versiune imbunatatita a celui de pe actuala generatie, plusurile constand in elemente preluate de pe Scirocco.

    In clipa in care va fi lansat pe piata in luna noiembrie, noul Golf 6 va fi disponibil cu o gama de motorizari care va cuprinde propulsoare turbo pe benzina TSI si TFSI si dieseluri TDI. VW Golf 6 va fi propulsat de mai multe versiuni ale motorului 1.4 TSI si 2.0 TFSI, acesta din urma urmand sa dezvolte 240 CP.

    Desi inca nu a fost confirmat, modelul performant Golf R32 ar putea folosi motorul 2.0 TFSI de pe Audi S3 care genereaza 280 CP.

    Update: primele date oficiale

    Galerie foto aici 

    Vizualizari: 1130