rss

VW Golf 6 Collectors Edition - cel mai exclusivist Golf din istorie

  1. 09/09/2008
  2. Tags: Golf, Collectors Edition, Golf, Golf 6, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (9)


    Nici nu a aparut bine pe piata Golf 6, ca Volkswagen s-a si pus pe treaba si a lansat prima editie speciala, care va fi prezentata in premiera la Salonul Auto de la Paris din octombrie. Este vorba despre Collectors Edition ("Editia Colectionarilor"), care va juca rolul celei de-a patra versiuni de echipare, alaturi de cele trei oficiale: Trendline, Comfortline si Highline.

    Exemplarele care fac parte din acest lot special pot fi usor recunoscute dupa culoarea albastru foarte inchis, folosita si pentru grila radiatorului, care la modelele de serie este vopsita in negru. Nota de sportivitate este accentuata la exterior de jantele de 18 inch "Vancouver" din aliaj, optionale pe versiunile de serie, dar oferite standard pe Golf 6 Collectors Edition.

    La interior atmosfera este cu atat mai surprinzatoare, cu cat acesta este primul Golf al carui habitaclu este "imbracat" in piele naturala. Evident, nu lipsesc micile artificii, cum ar fi insertiile de aluminiu sau initialele designer-ului sef imprimate discret pe scaune.

    Principalii responsabili pentru Volkswagen Golf 6 Collectors Edition, cel mai exclusivist Golf din istorie, sunt Walter de Silva, designer-ul sef al companiei germane, si Friederike Plock-Girmann, directorul grupului de design Lifestyle & Performance.


     
     
    Vizualizari: 3851