rss

VW confirma un nou Beetle

  1. 11/02/2008
  2. Tags: Beetle
    Vezi toate fotografiile (1)
    Noul VW Beetle nu s-a bucurat nici pe departe de succesul modelului original (doar putin peste un milion de masini s-au vandut in zece ani de activitate pe piata), insa germanii par a fi gata sa mai incerce odata in aceasta directie incepand cu 2010 – anul in care este programata aparitia noului model.

    New Beetle 2 (sau, daca doriti, New New Beetle) a fost confirmat de insusi boss-ul lui VW, Martin Winterkorn, care a declarat in cadrul unui interviu ca masina se afla in plin proces de dezvoltare si ca va fi construita, ca si actualul model, in Puebla, Mexic.

    Uzina va suferi in curand un proces complet de modernizare, ce va dura trei ani si ii va costa pe cei din Wolfsburg aproximativ 1 miliard de dolari.

    Deocamdata, nu se stiu prea multe despre succesorul “Broscutei”, cu exceptia faptului ca ea va fi ceva mai mare decat actuala masina si ca a avea la baza platforma tehnica a lui Golf VI.

    Pariati asadar pe o gama de motoare similara cu a compactei VW, dar nu si pe un design creat de nemti: New Beetle 2 va fi trasat de degetele pricepute ale studioului din California...
    Vizualizari: 880