rss

VW aduce un Caddy Maxi la Frankfurt

  1. 06/09/2007
  2. Tags: Caddy Maxi, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (3)
    Ultimul mare salon auto al anului va deveni un prilej pentru grupul din Wolfsburg de a lansa inclusiv o versiune supradimensionata a lui Caddy, numit Maxi Life.

    Germanii spun ca noua masina combina calitatile unui vehicul de marfa cu versatilitatea unui transportor de persoane compact, insa ea este, in mare, doar un Caddy ceva mai lung.

    Mai precis, VW adaugat nu mai putin de 47 cm la lungimea masinii, aceasta ajungand la 4,88 m – comparabila cu o masina de clasa mare.

    Automat, spatiul interior a crescut vertiginos, zona destinata stocarii ajungand la 4.200 de litri; totodata, masa evident mai mare a van-ului a solicitat prezenta unui motor mai puternic, pe care VW s-a grabit sa-l livreze imediat: TDi-ul de doi litri cilindree de pe VW Golf, capabil de 140 CP si 320 Nm. Nici cu sarcina maxima pe care o poate transporta nu sta rau: Maxi Life poate cara maximum 800 kg si poate remorca 1.500 de kg; intre timp, lungimea spatiului de incarcare atinge 2.250 mm.

    Noua vedeta a lumii carausilor mai are insa si alti asi in maneca in jocul cu concurentii: un spatiu de depozitare a bagajelor de 380 de litri chiar si atunci cand toate cele sapte locuri de la interior sunt in pozitie, posibilitatea plierii celui de-al doilea rand de scaune si impingerii sale inspre inainte, doua usi rabatabile (una pe fiecare parte) si posibilitatea indepartarii complete a ultimului rand de scaune, caz in care portbagajul ajunge la 1.350 de litri.

    VW Maxi Life va fi oferit in trei versiuni de echipare incepand chiar din aceasta toamna, el fiind urmat la inceputul lui 2008 de Caddy Maxi Kombi si Caddy Maxi Kasten, ambele dedicat uzului comercial.
    Vizualizari: 1120