rss

Vulca S, un nou supercar italian (cu galerie foto)

  1. 24/03/2009
  2. Tags: Faralli & Mazzanti, Vulca, Vulca S
    Vezi toate fotografiile (19)


    Inca un supercar cu adevarat special va putea fi vazut in curand pe sosele. Este vorba despre Vulca S, care a debutat luna aceasta la Salonul International al Luxului organizat in Vicenza, Italia. Vulca S va fi unul dintre cele mai exclusive automobile construite vreodata, caracteristica data de numarul extrem de redus de exemplare ce vor fi fabricate: 10!

    S este versiunea mai salbatica a variantei "de baza", care a fost lansata anul trecut la Geneva. Creatia companiei Faralli & Mazzanti, cu sediul in Pisa, este fabricata manual, din aluminiu, are jante OZ Racing "incaltate" cu pneuri Continental si un motor care livreaza 630 CP. Vulca S accelereaza pana la 100 km/h in mai putin de 4 secunde si are o viteza de top de 335 km/h.

    La nivel exterior se disting liniile cu tenta retro, agresive dar, in acelasi timp, elegante,  blocurile optice cu tehnologie LED si evacuarile duble. La interior, coupe-ul cu 2+2 locuri dispune de un sistem de date dezvoltat de AIM Sportline, sistem audio de ultima generatie, insertii din lemn, scaune cu reglaj electric imbracate in piele si cusute manual, plus doua monitoare LCD, pe unul dintre acestea fiind afisate informatiile necesare soferului, precum turatia, viteza si nivelul combustibilului.

    Fiecare dintre cele 10 unitati fabricate vor fi marcate individual cu un numar ce va atesta unicitatea, iar pretul de achizitie ar putea depasi cu usurinta 340.000 euro, cat costa cea mai scumpa versiune a modelului de baza Vulca.

    Pentru galerie foto completa dati click aici .

    Vizualizari: 1056