rss

Vrei de pe eBay: Wrangler Rubicon semnat de Hawk si DUB (cu video)

  1. 19/06/2008
  2. Tags: Jeep wrangler rubicon unlimited, Tony hawk
    Vezi toate fotografiile (1)
    Fundatia Tony Hawk a scos la licitatie pe eBay un Jeep Wrangler Rubicon Unlimited unic in lume, "preparat" chiar de legenda skateboard-ului Tony Hawk si DUB Magazine.

    Rubicon
    -ul, care a iesit pe portile uzinei Jeep anul trecut, a primit in cursul procesului de upgradare jante TIS de 24", pneuri off road marca Toyo, sasiu inaltat cu 9 inch, un cadru din fier construit special pentru a "agata" doua skateboard-uri si evident, niste suporti speciali in care vin prinse "placile". Nici interiorul nu este mai prejos, in tetiere fiind "inghesuite" monitoare de 7", un sistem Alpine DVD Headunit, un subwoofer special, fabricat din fibra de sticla si, ca la orice produs "de firma", logo-ul producatorului asezat cat mai la vedere, in acest caz Tony Hawk brodat pe scaune.

    Bine, astea sunt doar "grosolaniile", atat exteriorul, cat si interiorul abundand in detalii care ii confera unicitate masinii. Castigatorul licitatiei nu va primi doar acest Jeep, ci se alege si cu noul T-Mobile Sidekick LX Tony Hawk Edition (desenat chiar de Tony), plus patru bilete VIP la turneul Boom Boom HuckJam al lui Tony Hawk si, bineinteles, ocazia de a se intalni cu acesta inaintea showului.

    Banii stransi in urma licitatiei vor ajunge la Fundatia Tony Hawk, care, printre altele, ajuta la dezvoltarea parcurilor situate in cartierele sarace, special amenajate pentru practicantii de skate. In filmuletul alaturat, Tony Hawk in persoana ne explica de ce este aceasta masina atat de speciala.


     
    Vizualizari: 1530