rss

Vrei de pe eBay: “Ferrahonda” NSX

  1. 19/10/2008
  2. Tags: 360 modena, Ferrari, Honda, NSX
    Vezi toate fotografiile (6)

    Elvetienii sunt, din anumite puncte de vedere, precum un grup de supernemti: mult mai bogati si cu o pasiune pentru excelenta in mecanica pe care nu o mai veti mai vedea la nici un popor din Europa.

    Daca nu ma credeti, desfaceti orice ceas facut de ei sau... analizati cea mai “tare” oferta automobilistica venita din Tara Cantoanelor direct pe eBay: un hibrid intre Ferrari 360 Modena si Honda NSX!

    Ideea care a dat nastere acestui mutant, explicata in descrierea produsului, este atat de pertinenta incat cu greu il poti acuza pe proprietar de sacrilegiu: cele mai bune componente de la ambii donatori au fost folosite pentru a crea un vehicul care sa aiba sex-appealul supercar-ului italian si fiabilitatea celui japonez.

    Teoretic, este o reteta perfecta; practic, nu vedem de ce nu ar fi asa de vreme ce acest NSX cu un corp si un habitaclu modelat astfel incat sa semene cu un 360 Modena nu are decat 94.000 km la bord – rulaj de rodaj pentru o Honda.

    Si-apoi, chiar daca o sa aiba una-doua chestii mai putin placute, ganditi-va si la asta: ati putea pune mana pe un supercar de 300 CP cu motor central, mai fiabil decat Muntii Alpi si marcat cu cel mai ravnit logo din lume, totul pentru doar putin peste 30.000 de euro. Licitatia se inchide pe 25 octombrie...

    Vizualizari: 1423