rss

Vrei de pe eBay: Chrysler 300C a la Rolls Royce RR4

  1. 27/11/2008
  2. Tags: 300c, Chrysler, Ebay, Rolls Royce, Rr4
    Vezi toate fotografiile (5)

    eBay este locul in care gasesti aproape orice, de la tavite de masa cu strumfi la focoase nucleare, asa ca, in mod normal, nu ar trebui sa ne mire un Chrysler 300C modificat astfel incat sa semene cu o masina care nici macar nu a fost inca lansata - Rolls Royce RR4.

    Probabil, dorinta acuta de a avea primul un asemenea model a fost principala cauza a aparitiei acestui mutant, dar parca nici o traire interioara de asemenea intensitate nu poate justifica complet odioasa tentativa de metamorfozare.

    Nu mai putin de 50.000 de $ s-au cheltuit pe operatiunea de "customizare" a varfului de gama Chrysler, ce a inclus montarea unui calandru ostentativ, unui cvartet de portiere cu deschidere in oglinda si a unor tetiere cu logo-ul Rolls Royce.

    Sub capota mormaie un V8 Hemi, dar ce mai conteaza: in final, autorul nu a reusit altceva decat sa "omoare" ambele masini. Si ca tacamul sa fie complet, "creatura" poate fi si inchiriata cu ziua, tariful perceput fiind un "mizilic" de 750 de $. O lume nebuna, nebuna, nebuna...

    Vizualizari: 1538