rss

Vrei de pe... eBay: Coggiola T-Rex

  1. 29/04/2008
  2. Tags: Coggiola, Ebay, T-rex
    Vezi toate fotografiile (1)
    Italienii sunt incurabili cand vine vorba de a indrepta “greselile” altora in materie de design, dovedind-o cu varf si indesat la Salonul Auto de la Geneva din 2000 – locul si momentul alese de carosierul Coggiola pentru a prezenta un Hummer H1 mai placid ca un urs Koala, denumit amenintator T-Rex.

    Acum, acel concept este de vanzare pe eBay si are un pret de pornire de 500.000 de euro, bani pentru care vanzatorul garanteaza o exclusivitate totala si note de 10 la impresia artistica.

    In privinta ultimei caracterizari avem sincer indoieli, masina avand foarte putine legaturi cu ceea ce intelegem noi prin “frumos”; totusi, marimea gigantului va suplimenta fara probleme neajunsurile de natura estetica, cei 5,4 m lungime si 2,13 m inaltime facand pana si dintr-un Touareg un biet VW Polo.

    Mai mult decat atat, sub capota “sforaie” un alt monstru din otel si fonta, fiindca italienii nu s-au obosit sa inlocuiasca diesel-ul V8 de 6,5 litri cu un agregat ceva mai civilizat si mai putin poluant. Probabil, cea mai buna cale de a arata bine in timp ce cuceresti Orientul Apropiat...
    Vizualizari: 970