rss

Volvo nu este de vanzare

  1. 05/05/2008
  2. Tags: PAG, XC60
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi compania suedeza a pierdut in primul trimestru aproximativ 151 milioane de dolari si nu se intrevad nici schimbari in bine, Ford nu va vinde ultimul reprezentant al fostului PAG (Premier Automotive Group), asa cum multi jurnalisti s-au grabit sa speculeze.

    Numarul 1 de la Volvo, Lewis Booth, s-a grabit sa infirme toate zvonurile si sa declare, intr-un interviu, ca managementul companiei lucreaza intens ca sa imbunatateasca situatia.

    Booth a mai declarat ceea ce sustin si alti producatori de pe Batranul Continent, si anume ca, in ciuda cresterii vanzarilor, costul materiilor prime, respectiv cursul euro/dolar sunt factori a caror consecinte negative, deocamdata, sunt foarte greu de evitat.

    Totusi, sustine oficialul Volvo, sperante sunt, legate in mare parte de lansarea viitorului crossover XC60, foarte bine primit de public cu fiecare ocazie cand a fost expus la un salon auto.

    De asemenea, latura luxoasa a brandului suedez va fi accentuata pe viitor, cu scopul ca imaginea Volvo sa fie intru totul comparabila cu cea a tripletei Audi-BMW-Mercedes.

    Vizualizari: 735