rss

Volkswagen Scirocco de la Oettinger

  1. 08/10/2008
  2. Tags: Oettinger, Scirocco, Vw
    Vezi toate fotografiile (2)

    Abia un debutant pe pietele auto internationale, incantatorul VW Scirocco a si intrat in atentia tunerilor germani, iar Oettinger este unul din primii care a reusit sa lanseze un program complet de modificari.

    Un lucru de altfel normal, daca stam sa ne gandim la legaturile vechi pe care Volswagen le are cu firma din Friedrichsdorf.

    Pentru a-i imbunatati performantele, inginerii Oettinger au efectuat o serie de modificari importante la motoarele din gama, motorul de 2 litri turbo ajungand la 240 CP si cel de 1,4 l TSI la 200 CP.

    Si asta nu e tot: anticipand succesul pe care Scirocco l-ar putea avea in urma acestor modificari, in lunile urmatoare inginerii pregatesc o versiune si mai salbatica a motorului de doi litri, ce se anunta cu 350 CP la bord.

    Alte modificari includ montarea unei suspensii ajustabile si instalarea unui sistem de franare supradimensionat, precum si nelipsitul bodykit cu prize de aer agresive si jante de mari dimensiuni.

    In alta ordine de idei, interiorul se evidentiaza prin ornamentele din fibra de carbon si pedalierul din aluminiu, obligatorii in misiunea de a convinge “pilotii” de cartier.

    Vizualizari: 915