rss

Volkswagen recheama 410.000 de Passat-uri

  1. 07/04/2008
  2. Tags: Volkswagen Passat
    Vezi toate fotografiile (1)
    Germanii au anuntat o rechemare de mari proportii, modelul afectat fiind Passat-ul atat de indragit si de cumparatorii romani.

    Pana acum nimic grav, caci aceste practici sunt obisnuite in lumea auto, dar numarul masinilor afectate (peste 400 de mii) si cel al problemelor detectate (unele exemplare manifesta chiar si 3 "simptome" ce trebuiesc remediate) te pot pune pe ganduri serios.

    Versiunile echipate cu transmisii automate pot avea probleme cu scutul termic plasat in apropierea catalizatorului, motoarele turbo de 1,8 litri pot avea probleme cu alimentarea cu benzina, iar cele cu tractiune integrala cu valvele de ventilatie ale rezervorului.

    Desi simptomele semnalate par destul de serioase, trebuie sa mentionam ca, cel putin pana acum, nu au fost inregistrate defectiuni provocate de ele, sustine Volkswagen AG, dar asta nu inseamna ca proprietarii trebuie sa se multumeasca doar cu atat.

    Vorba aia, platesc un pret premium pentru "masina poporului", in timp ce Skoda are rezultate mai bune in ceea ce priveste fiabilitatea per total.
    Vizualizari: 1182