rss

Volkswagen recheama 1.600 de unitati Polo in Romania. Defectiunile descoperite de germani

 1. 25/02/2019
 2. Tags: Polo, recall polo, recall volkswagen polo, Volkswagen polo, volkswagen romania
  Vezi toate fotografiile (1)

  Volkswagen a anuntat ca recheama in service 1.597 de exemplare Polo, comercializate pe piata din Romania. Divizia constructorului german din tara noastra a anuntat deja Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului dupa ce inginerii au descoperit o posibila defectiune la frana de mana, din cauza careia exista pericolul ca masina sa nu fie asigurata in mod corespunzator.

  "Din cauza uzurii placutelor de frana conditionata de exploatare si a comportamentului la reglarea franei pe tambur, se poate reduce pretensionarea cablurilor de actionare a franei de mana [...] si exista posibilitatea ca la actionarea franei de mana sa se modifice pozitia piulitei de reglare si sa se prelungeasca cursa manetei franei de mana. Daca soferul nu observa prelungirea cursei manetei, este posibil ca autovehiculul sa nu fie asigurat corespunzator de frana de imobilizare," se arata in comunicatul emis de brand-ul din Wolfsburg.

  Pana in acest moment nu au fost semnalate incidente din cauza acestei defectiuni in Romania. Pentru a preveni orice accident, Volkswagen ii va notifica printr-o scrisoare pe toti proprietarii de Polo afectati.

  Reprezentantii nemtilor estimeaza ca reparatia dureaza aproximativ 30 de minute si va fi facuta pe cheltuiala producatorului. In cazul identificarii unei probleme, piulita de reglare va fi asigurata cu o contrapiulita.

  Vizualizari: 2294
  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

  Toate anunturile »