rss

Volkswagen pregateste un R-Touareg

  1. 20/02/2007
  2. Tags: R-Touareg, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (2)
    Concernul care a facut o adevarata obesie din obiectivul de a ajunge numarul unu in toate nu poate dormi linistit cand site ca marca sa, eh, numarul unu are o linie de produse de inalta performanta formata din doar doua modele.

    Ei bine (si multumita unui oficial care, cu ocazia unei prezentari de presa, a scapat porumbelul) acum suntem in masura sa va dezvaluim ca Volkswagen va furniza un nou membru gastii rebele a logo-ului „R” (formata momentan din Golf R32 si Passat R36), bazat pe SUV-ul Touareg.

    Cel mai probabil, masina va arata precum acest Touareg R-Line (pachetul sport pus la dispozitie de VW Individual, compania de customizare a grupului din Wolfsburg), astfel incat calandrul agresiv, pragurile joase si rotile sport cu jante de mari dimensiuni sa il faca recognoscibil de la o posta.

    Sub capota, „R-Touareg” va avea o versiune mai puternica a uriasului turbodiesel V10 de cinci litri, de unde tragem concluzia ca, in cele din urma, masina se va numi Touareg R50.

    Nu se stie inca ce performante va oferi uzina de jumatate de tona de sub capota, dar intre timp va puteti gandi la asta: unii tuneri germani au reusit sa stoarca 365 CP si 850 Nm din ea, valori care anunta performante similare cu ale unui Porsche Carrera.
    Vizualizari: 1051