rss

Volkswagen – pe profit in primul trimestru

  1. 03/05/2007
  2. Tags: CrossGolf, Eos, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (2)
    Marca populara a grupului VAG a demonstrat o revenire spectaculoasa in primul trimestru al acestui an, inregistrand un profit de 386 de milioane de euro – cu 435 de milioane de euro mai bine ca rezultatul (pierderea) de anul trecut.

    Saltul a fost pus de analisti pe seama lansarilor de noi modele (precum Eos si CrossGolf), dar si pe cea a cresterii cererii la produsele acestei marci pe pietele din America de Sud si Asia.

    Totusi, aproape toata lumea este de acord ca o foarte mare contributie la obtinerea acestor rezultate a fost adusa de noul presedinte Martin Winterkorn, omul care l-a adus pe Audi in postura unuia dintre cei mai profitabili si mai bine vazuti constructori premium din lume.

    Ca dovada a abilitatilor sale manageriale, mentionam ca nu numai VW a sarbatorit incheierea primelor trei luni ale lui 2007: Audi, Skoda si chiar si SEAT au putut spune ca inceputul de an a fost mai bun decat cel din 2006.

    Volkswagen va ramane insa motorul principal de vanzari al concernului din Wolfsburg, specialistii germani fiind increazatori in depasirea recordului din 2006 multumita cererilor tot mai mari exercitate din zona Europei de  Est si Chinei.
    Vizualizari: 877