rss

Volkswagen Passat Coupe se va numi simplu CC

  1. 04/04/2008
  2. Tags: Vw passat cc
    Vezi toate fotografiile (6)

    Noul VW Passat Coupe cu patru usi, prezentat in premiera mondiala la inceputul acestui an la Salonul Auto de la Detroit, va fi lansat pe piata in vara sub numele de "CC", si nu Passat CC asa cum se credea.

    Numele original aparuse datorita faptului ca CC-ul este construit pe aceeasi platforma ca sedanul Passat, desi este mai scund cu 5 cm si mai lung cu 3 cm.

    Noua denumire a aparut in dreptul modelului chiar pe site-ul oficial Volkswagen, alaturi de noi fotografii si detalii de interior. Printre dotari se numara plafonul panoramic din sticla actionat electric, interior cu ambianta sportiva data si de scaunele din spate de tip scoica, un volan personalizat, display "touch-screen" si sistem de navigatie cu hard-disk si camera video pentru mersul cu spatele.

    Versiunea destinata pietei nord-americane va veni standard cu motorul 2.0 TSI de 200 CP si 280 Nm de cuplu, care este legat la o transmisie manuala cu 6 trepte sau la una automata Tiptronic, de asemenea cu 6 rapoarte.

    Varianta de top va fi propulsata de un motor 3.6 FSI, care dezvolta 280 CP si un cuplu maxim de 360 Nm. Standard, aceasta este cuplata la o cutie de viteze Tiptronic cu 6 trepte. Pe alte piete vor fi disponibile benzina 1.8 TSI/160 CP si doua dieseluri de 140 si, respectiv 170 CP.

    Vizualizari: 1173