rss

Volkswagen Golf primeste o noua motorizare TSI: 130 de cai si consum de 4.8l/100 de km

  1. 17/08/2017
  2. Tags: Golf, motor tsi golf, motorizare volkswagen golf, Volkswagen, Volkswagen golf
    Vezi toate fotografiile (4)

    Gama de motorizari a Volkswagen-ului Golf este destul de diversificata, insa unii clienti mai greu de multumit au cerut incontinuu o unitate pe benzina performanta, fiabila si care sa consume putin.

    Rugile lor au fost ascultate, astfel ca acum, brand-ul din Wolfsburg a anuntat disponibilitatea unui propulsor de 1.5 litri TSI Evo, cu turbina variabila si cateva functii care sa indeplineasca si celelalte caracteristici.

    Acesta dezvolta 130 de cai putere si 200 Nm, insa multumita tehnologiei de dezactivare a cilindrilor si functiei de coasting, inginerii Volkswagen sustin ca acesta consuma intre 4.8 si 5.0 litri/ 100 de kilometri. De precizat ca de aceasta din urma vor beneficia numai Golf-urile echipate cu transmisia automata DSG.

    Pentru cei care nu sunt la curent cu functia de coasting, aceasta opreste motorul pana la viteze de 130 de km/h, atunci cand soferul ia piciorul de pe acceleratie. In aceasta situatie,  sistemele electrice, precum cel de infotainment, farurile sau stergatoarele vor fi alimentate de o baterie litiu-ion.

    Noua motorizare este disponibila incepand cu echiparea Comfortline, astfel ca preturile in Romania pornesc de la 19.403 euro. Clientii care opteaza pentru cutia de viteze DSG sunt nevoiti sa se orienteze catre modelul Highline.

    Vizualizari: 1905
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »