rss

Volkswagen Beetle R ar putea primi unda verde

  1. 16/11/2011
  2. Tags: Beetle, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen va introduce in productie de serie conceptul Beetle R, recent lansat la Salonul Auto de la Frankfurt, conform unor surse din interiorul companiei.

    Versiunea de productie va prelua elementele regasite pe prototip, demonstrand astfel ca celebra "broscuta" poate deveni furioasa, daca sunt adaugate ingredientele potrivite: bare de protectie mai mari, bosaje ale aripilor proeminente, prize de aer pentru a raci motorul si franele, plus un sistem de esapament cu patru tevi de evacuare.

    Conceptul isi face datoria si la Salonul Auto de la Los Angeles, cu atat mai mult cu cat piata americana ramane principalul afluent al Volkswagen Beetle, trend care trebuie sa continue in acelasi ritm si in cazul actualului model.

    VW Beetle R de serie ar putea fi pus in miscare de o unitate TFSI supraalimentata, pe benzina de 2,0 litri, care dezvolta 270 Cai Putere, propulsor care echipeaza si modelele VW Golf R si VW Scirocco R.

    Pe piata din Romania, noul Beetle este disponibil la un pret de pornire de 15.460 Euro, cu TVA inclus, fiind oferita pe plan local cu doua motorizari pe benzina si una diesel.

    Modelul este oferit cu trei niveluri de echipare (Basis, Design si Sport), cea mai scumpa versiune ajungand la 19.995 Euro, cu TVA inclusa.

    Vizualizari: 2278