rss

Volkswagen Beetle editie speciala

  1. 18/03/2007
  2. Tags: Beetle, Triple White, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (2)
    Volkswagen America a lansat oficial pe piata americana o editie speciala a modelului New Bettle, care se va fabrica in doar 3.000 de exemplare.

    Numita Triple White si oferita doar in varianta decapotata, masina va orbi audienta cu un alb stralucitor unic (numit pompos Campanella), prezent peste tot mai putin pe anvelope, bord si acoperisul textil.

    Asadar, caroseria, husa soft-top-ului retractabil si scaunele masinii sunt infiorator de albe, masina inspirandu-se dupa originalul Super Bettle Convertible de la sfarsitul anilor ’70.

    Triple White pune la dispozitie si cateva dotari specifice modelelor cu pretentii premium, precum jantele din aliaj de 17 inch Oktopus, un volan cu trei spite imbracat in piele, si o tapiterie ce imita acest material pe scaune si cotiera.

    Ca motorizare, este oferit vechiul motor de 2,5 litri cu cinci cilindri in linie, capa bil de 150 CP, cuplat standard (normal) la o transmisie automata.

    Pretul unui New Beetle Triple White este fixat la 25.990 de dolari, o oferta irezistibila pentru un pensionar milionar aflat in situatia de a lua cadoul perfect la aniversarea majoratului sotiei...
    Vizualizari: 1128