rss

Volkswagen Arteon patrunde in domeniul tuning gratie lui ABT

  1. 02/10/2017
  2. Categoria: VW
  3. Tags: ABT, Arteon
    Vezi toate fotografiile (1)

    Arteon noul port-drapel, tip sedan, al lui Volkswagen se imbogateste vizual ajutat de celebrul ABT, preparator de casa al modelelor din grupul Volkswagen.

    Daca vreti sa vedeti Arteon intr-o versiune foarte interesanta, va trebui sa asteptati un pic pentru ca modificarile propuse de ABT sunt momentan simple. Inainte de a va imagina un kit de caroserie foarte agresiv, ABT va dota Arteon, cu jantele casei, disponibile in dimensiuni variind de la 18 la 22 de inci, si o garda la sol de 25 mm coborata in fata si 30 mm in spate. Cu toate acestea, ABT specifica faptul ca modificarea garzii nu este compatibila cu toate motoarele. Ne putem imagina ca acest lucru depinde de prezenta sau nu a unui diferential in fata pentru versiunile cu tractiune integrala.

    Aspectul exterior este asigurat de finisajul sportiv R Line din oferta Volkswagen. Aceasta prezinta mai multe scuturi demonstrative, impunand tevi de evacuare dreptunghiulare, dar si un spoiler negru lucios discret pentru portbagaj.

    Mecanica nu a fost reproiectata de ABT, dar nu va dura mult si se va intampla si acest lucru.. Amintiti-va, totusi ca cel mai puternic motor oferit de Volkswagen este deja destul de performant,  2.0 TSI de 280 CP este cuplat la o cutie automata DSG cu 7 trepte si la o tractiune integrala 4Motion.

    Vizualizari: 1195
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »