rss

Virago Coupe vine la Top Marques Monaco

  1. 01/04/2008
  2. Tags: Top marques, Virago cars, Virago coupe
    Vezi toate fotografiile (5)
    Britanicii de la Virago Cars vor aduce la salonul auto Top Marques de la Monaco o masina sport numit Virago Coupe insa, desi modelul va fi practic o versiune finala a proiectului, productia de serie nu va incepe mai devreme de primul trimestru al anului viitor.

    Echipata cu un propulsor V6 Duratec de trei litri (oferit in doua versiuni de putere – 230 si 280 CP), Virago Coupe va costa mai putin de 60.000 de euro, insa, chiar si la acesti bani, nu prea se gasesc oameni interesati sa acopere costurile de productie, estimate la aproximativ 7,5 milioane de euro.

    Potrivit celor de la Virago Cars, masina este capabila sa accelereze pana la 96 km/h in circa 5,5 secunde si sa atinga o viteza maxima de 240 km/h, insa nici o alta informatie vizavi de dimensiuni, greutate proprie sau alte date tehnice nu a fost facuta publica pana acum.

    "Virago nu este indreptata catre clientul ahtiat dupa putere absoluta, ci spre cei care cauta un coupe uluitor, practic, rapid si distractiv, ce poate fi condus in fiecare zi. Ca urmare, este o propunere foarte interesanta in randul supercar-urilor care vor fi prezentate la Top Marques Monaco”, a declarat Andy Nowson, directorul celor de la Virago Cars.
    Vizualizari: 1025