rss

Vinerea Verde la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, 15 Octombrie 2021, Pavilion B2, Romexpo

  1. 14/10/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Amprenta de carbon din traficul rutier este o realitate care schimba viata Planetei.
    Va asteptam Vineri, 15 Octombrie, incepand cu ora 11.00, in Pavilionul B2 al Romexpo la evenimentul "Vinerea Verde la Salonul Auto Bucuresti" in parteneriat cu Asociatia SMARTiCITY", in cadrul caruia vom discuta despre reducerea emisiilor de dioxid de carbon din trafic si a amprentei de carbon.
    In cadrul acestei editii a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii te invitam sa descoperi spatii destinate exclusiv mobilitatii electrice, in cadrul carora sunt expuse masini electrice, vehicule electrice, scutere si biciclete electrice dar si dezvoltatori de statii electrice si tehnologii electrice.
    La evenimentul "Vinerea Verde la Salonul Auto Bucuresti" vor lua parte Domnul Barna TANCZOS – Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Ion VASILE – Administratia Fondului de Mediu, Alex CIOCAN – Presedinte al Federatiei Romane de Ciclism alaturi de reprezentanti ai industriei auto, experti in domeniul energiei si al infrastructurii necesare electromobilitatii, precum si reprezentanti ai presei.
    Personaltatile invitate la eveniment vor ajunge la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2021 cu mijloacele de transport alternativ: masini electrice, trotinete sau biciclete electrice. Se va face un tur al Salonului Auto Bucuresti urmat de o dezbatere  legata de transportul alternativ.
    De asemenea, in cadrul Salonului Auto Bucuresti & Acesorii vor avea loc demonstratii si teste cu vehiculele electrice prezente in zona special amenajata pentru test drive.
    Accesul la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii se face pe baza certificatului verde cu respectarea legislatiei in vigoare. Mai multe detalii pe www.sab.ro
    Locatie: Pavilionul B2 Romexpo si zona exterioara adiacenta.
    Program: 7 Octombrie, intre orele 12.00 – 20.00
    8 - 16 Octombrie, intre orele 10.00 – 20.00
    17 Octombrie, intre orele 10.00 – 18.00.

    Vizualizari: 1350