rss

Vine noul Impreza!

  1. 31/01/2007
  2. Tags: B5 TPH, Subaru Impreza
    Vezi toate fotografiile (2)
    In aprilie, la salonul auto de la New York, Subaru va prezenta noua generatie a vedetei Impreza, care se pare ca va renunta la caroseriile de sedan si break in favoarea uneia de hatch cu cinci usi, intocmai ca cea a conceptului B5 TPH (foto).

    Important insa pentru fanii marcii este faptul ca niponii nu vor renunta la layout-ul tehnic care a facut celebre modelele sale: indiferent de versiunea aleasa, Impreza va avea in continuare un motor boxer, care isi va transmite puterea tuturor celor patru roti.

    Vor exista doua propulsoare pe benzina –de 1,5 si 2 litri –, urmate ceva mai tarziu de mult asteptatele boxer diesel de 2 si 3 litri cilindree (cu patru, respectiv sase cilindri), ce isi vor face loc mai intai sub capota modelelor Legacy si Outback.

    Evident, top model va fi salbaticul STi, dar in aceasta privinta exista si o veste proasta: se pare ca Subaru doreste sa renunte la versiunea WRX si, ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, STi va fi ceva mai "dezumflat" pentru a acoperi aceasta lipsa. Evident o greseala, speram ca ea nu se va produce doar de dragul de a intra cu orice pret in gratiile simpatizantilor motorinei.
    Vizualizari: 878