rss

Villeneuve n-a renuntat la NASCAR

  1. 21/02/2007
  2. Tags: Formula 1, Jaques Villeneuve
    Vezi toate fotografiile (1)
    Chiar daca n-a izbutit sa-si asigure un loc in NASCAR in acest sezon, fostul campion mondial de Formula 1 Jacques Villeneuve spune ca n-a renuntat definitiv la ideea de a concura in aceasta competitie.

    Intr-o declaratie acordata ieri, cu prilejul lansarii noului sau album de muzica, Jacques a spus: „A ramas unul dintre telurile mele principale. Lucrez impreuna cu Craig Pollock la un astfel de proiect pentru 2008”.

    Pentru ca Pollock sa-l completeze: „Nu am dorit sa ne pripim. Ne dorim alaturi un sponsor important si acesta este motivul pentru care nu am dat curs ofertelor de pana acum. Dar n-au intrat zilele in sac. Jacques are 35 de ani, in timp ce un Mark Martin, care a condus in Daytona 500 pana in ultimele secunde are 48, iar Dale Jarrett, 50. Asa ca se poate spune ca Villeneuve mai are in fata o cariera de 15 ani”.

    Pana la un contract in NASCAR, Villeneuve se va concentra asupra parteneriatului cu Peugeot, echipa pentru care va participa la editia din acest an a traditionalei curse de 24 de ore de la LeMans.

    In egala masura, el a anuntat ca isi propune sa isi promoveze asa cum se cuvine albumul lansat, pentru ca si muzica ocupa un loc important in planurile sale de viitor.
    Vizualizari: 801