rss

Viitorul VW Phaeton va avea si versiune coupe-cabrio

  1. 18/07/2007
  2. Tags: Phaeton, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)
    Daca tot au luat decizia de a fabrica o noua generatie a limuzinei de lux Volkswagen, managerii din Wolfsburg s-au decis sa mearga cu riscul pana la capat, planuind si un coupe-cabrio pe aceeeasi platforma ce va concura cu Mercedes SL.

    Dupa cum bine se stie, actualul Phaeton a stat departe de succesul scontat de Ferdinand Piech si majoritatea analistilor considera curata nebunie o noua incercare in directia “masinii populare de 100.000 de euro”, insa germanii nu se dau asa de usor batuti, mai ales ca limuzina si coupe-cabriolet-ul vor fi insotiti si de un coupe cu patru usi, ce-l va ataca frontal pe Mercedes CLS.

    Sunt insa si necunoscute, una din cele mai mari referindu-se la platforma tehnica ce va fi folosita. In aceste momente, exista doua speculatii: cea a lui Porsche Panamera si cea a viitorului Audi A8.

    Oricum ar fi insa, e clar ca Phaeton CC se afla in faze avansate de dezvoltare, lucru dovedit si de testele in care fotografii-spion au surprins un soi de Audi A8 mult scurtat si mai lat, ascuns imediat de oficialii VW in momentul in care omul cu obiectivul a fost descoperit.
    Vizualizari: 1135