rss

Viitorul Prius – primele informatii

  1. 10/05/2007
  2. Tags: Hybrid X, Prius, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)
    La salonul auto de la Geneva, Toyota a prezentat un concept car in care lumea a vazut viitorul Prius si, in mare, nu s-a inselat, insa Hybrid X (foto) este parte a unui plan mult mai ambitios: in viitorul apropiat, concernul nipon are de gand sa lanseze trei modele diferite ale celui de-al treilea Prius, botezate simplu A, B si C.

    Ele vor aparea pe rand, in 2009, 2010 si, respectiv, in 2011, toate urmand a purta titulatura de Prius; diferenta va fi facuta, in ordine alfabetica, de marimea lor (asadar, Prius a va fi mezinul gamei).

    Fiecare model va avea propriul design si nu va semana cu nici un alt model din gama Toyota si se pare ca vor inlocui alte masini hibride actuale, precum Camry Hybrid

    Important este si faptul ca nici unul din model nu va arata precum un MPV, asa cum e cazul actualului model. Cat despre marimea lor, a transpirat deja faptul ca Prius A va fi cam cat un Yaris, Prius B – ceva mai mare decat actualul model, in timp ce Prius C se va apropia de actualul Camry (ceea ce inseamna aproximativ cat un E-Klasse. De toate, pentru toti – n-au cum sa o dea in bara, nu?
    Vizualizari: 895