rss

Viitorul Porsche Boxster va avea motoare cu 4 cilindri?

  1. 04/11/2008
  2. Tags: 914, Boxster, Porsche, Zuffenhausen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa cum v-am informat deja, compania din Zuffenhausen doreste sa reinvie mitul “Porsche-ului ieftin” cu ajutorul unui urmas al celebrului 914.

    Acesta va avea motoare cu patru cilindri si va oferi clientilor bucuria de a calatori scaldati in razele soarelui dar, conform ultimelor zvonuri, nu va fi un model de sine statator: se pare ca rolul sau va fi preluat chiar de catre viitorul Boxster...

    In caz ca se va lua o asemenea decizie, Porsche ar impusca doi iepuri dintr-un foc: pe langa ademenirea unui sector destul de masiv de consumatori care pana acum nu si-au permis un model al marcii germane, motoarele cu patru clindri ii va ajuta enorm pe nemti in misiunea extrem de grea de respectare a standardelor referitoare la emisiile poluante.

    Momentan, boxerul de 2,7 litri de pe Boxster si Cayman este cel mai economic din gama constructorului de masini sport (si SUV-uri), dar totusi arunca in atmosfera la fiecare km nu mai putin de 222 g de CO2 – o cantitate mult prea mare pentru a fi in conformitate cu noile norme europene.

    Vizualizari: 1057
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »