rss

Viitorul Kia Cerato se bazeaza pe KOUP Concept (cu galerie foto)

  1. 02/07/2008
  2. Tags: Koup concept
    Vezi toate fotografiile (15)
    Anul viitor Kia va face un pas important si pentru prima oara in istoria marcii va introduce in gama un coupe. Acesta va fi versiunea de serie a lui KOUP Concept si, impreuna cu celelalte versiuni de caroserie, vine sa inlocuiasca modelul Cerato (Spectra in America) in portofoliul coreenilor. Primele imagini oficiale ale viitorului model - versiunea sedan - au fost date publicitatii sub numele de Kia Forte, denumire sub care Cerato se comercializeaza in Coreea de Sud.

    Kia KOUP Concept a fost prezentat in premiera la Salonul Auto de la New York din acest an si inca de atunci reprezentantii companiei coreene au afirmat ca o versiune de serie va fi lansata in curand. Initial, noul model va fi oferit in varianta sedan, insa dupa cateva luni va fi pusa in vanzare si varianta in doua usi, care va inlocui actualul hatchback in speranta cresterii vanzarilor. Nu se stie, inca, daca viitorul model va pastra numele Cerato/Spectra, intru-cat conducerea Kia nu a facut niciun comentariu referitor la acest aspect.

    Cat despre motorizari, se stie doar ca odata cu lansarea ce va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna va fi disponibil un 1.6 litri, urmand ca ulterior oferta sa se imbogateasca cu un propulsor de 2.0 litri.

    Noua generatie Spectra, impreuna cu modelul Soul care va aparea in 2009, face parte din planul constructorului coreean de a intra puternic pe piata americana, unde tocmai au deschis un centru de design pentru care au cheltuit 130 de milioane de dolari. Kia Spectra reprezinta un real succes in Statele Unite, in primele cinci luni ale anului fiind vandute aproximativ 36.000 de unitati.

    Pentru galerie foto completa dati click aici.

     
    Vizualizari: 1384
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »