rss

Viitorul Hyundai Coupe va avea tractiune spate

  1. 01/08/2007
  2. Tags: Hyundai Coupe, Tractiune spate
    Vezi toate fotografiile (2)
    Dupa ce masina a fost spionata pe indelete, Hyundai a dat publicitatii un comunicat oficial prin care declara ca viitoarea generatie a Coupe-ului (Tiburon in State) va avea tractiune spate.

    Aceasta va fi bazata pe platforma lui Genesis si urmeaza sa apara ori in 2008, ori in 2009. Oricare sa fie anul prezentarii, se pare ca ne putem astepta sa vina cam la jumatate de an dupa lansarea limuzinei.

    Miscarea Hyundai este una care va fi apreciata pe deplin de pasionati, inundati in ultimii ani de prea multe masini “sigure”, cu tractiune fata.

    Cat despre motorizari: sunt date drept sigure versiunile cu patru cilindri in linie si V6, in timp ce speculau aparitia unui V8 vor fi dezamagiti – Hyundai a dezmintit, cel putin pentru moment, aceasta afirmatie.

    Coreenii, insa, nu s-au grabit sa puna capat unui alt zvon, si anume ca cea mai puternica varianta s-ar putea folosi de motoarele confirmate, in forme supraalimentate cu turbina sau compresor.

    De asemenea, spre bucuria celor ce iubesc sentimentul de libertate deplina, este foarte probabila aparitia si a unei versiuni cabrio.
    Vizualizari: 2650