rss

Viitorul BMW Z4 apare in 2009

  1. 14/03/2008
  2. Tags: Z4
    Vezi toate fotografiile (1)
    Bavarezii se pregatesc sa introduca in 2009 o noua generatie a roadster-ului cu nume de agent secret (probabil, noua masina se va numi Z5), si primele informatii cu privire la aceasta masina au inceput deja sa se scurga din spatele usilor inchise.

    Am aflat deci ca viitorul BMW Z4 va fi mai mare si... sensibil mai scump decat modelul actual, insa se pare ca toate acestea vor merita: ca si proportii ea va ramane neschimbata, ceea ce inseamna ca vom da cu ochii, din nou, de o lunga capota si de un habitaclu croit pe gusturile soferilor cu exces de adrenalina.

    Mai mult decat atat, se pare ca BMW a cedat in sfarsit tentatiei de a monta un hardtop escamotabil, masina urmand a se transforma la o simpla apasare de buton din cabrio in coupe (cu toate avantajele legate de siguranta si fiabilitate care decurg de aici si, evident, dezavantajele legate de greutatea mai mare si spatiul mai mic pentru depozitarea bagajelor).

    Motoarele pregatite pentru noul "Z" sunt, asa cum ne asteptam, pe masura pretentiilor sportive ale companiei bavareze, desi versiunea M nu va avea sub capota motorul V8 de pe M3.

    In schimb, propulsorul biturbo de trei litri cilindree ce-l echipeaza, printre altele, si pe 335i, va ajunge la aproximativ 350 CP – suficient cat sa-ti faca ziua mai frumoasa.
    Vizualizari: 1655