rss

Video-spion: Audi RS5 la Nurburgring

  1. 19/01/2009
  2. Tags: Audi, Nurburgring, RS4, RS5
    Vezi toate fotografiile (1)

    In afara unor imagini care par derulate pe "rapid", Audi RS5 arata ca o masina care are tot ceea ce ii trebuie pentru a fi extrem de rapida pe circuitul de la Nurburgring. Daca acele imagini nu au fost trucate, atunci vorbim despre o masina cu adevarat demonica.

    Potrivit unor surse neoficiale, constructorul german intentioneaza sa lanseze noul RS5 in cursul acestui an si, cum Salonul Auto de la Geneva va avea loc in luna martie, este posibil ca Audi sa opteze pentru show-urile de la Londra sau chiar de la Frankfurt pentru a-si dezveli noua realizare.

    In ceea ce priveste motorizarile lui Audi RS5, lucrurile nu sunt foarte clare, insa sunetul pe care il scoate masina pe "Ring" pare a fi un V8. De altfel, se vorbeste despre un nou propulsor V8 biturbo de 4,0 litri cu o putere maxima de 460 CP, desi exista voci care sustin ca RS5 va imprumuta motorul V8 4.2 FSI de pe modelul anterior RS4.

    Pana cand compania din Ingolstadt va furniza primele informatii oficiale, va lasam deocamdata sa va delectati cu filmuletul urmator.

    Enjoy it!

     

     

    Vizualizari: 1134