rss

Video: Senna loveste un caine pe pista

  1. 13/05/2008
  2. Tags: Gp2 series
    Vezi toate fotografiile (1)
    Bruno Senna, nepotul regretatului triplu Campion Mondial de Formula 1 Ayrton Senna, a fost implicat intr-un accident mai mult decat ciudat in cursa de GP2 Series de duminica, din Turcia. Spun "ciudat" pentru ca Bruno a lovit in plin un... caine, aparut de nu se stie unde pe pista chiar in timpul cursei.

    Rar ne-a fost dat sa vedem animale pe un circuit de mare viteza. De fapt, singura data cand imi amintesc sa fi vazut asa ceva pe un circuit de motorsport a fost la Bucuresti, cu ocazia etapei Campionatului de FIA GT. Si, daca imi aduc bine aminte, tot anul trecut, la un concurs in Australia un cangur a fentat cordoanele de jandarmi si comisari de traseu si s-a apucat sa alerge de nebun pe pista, printre masinile care goneau in plina viteza.

    Dar turcii le intrec pe toate: nu unul, ci doi caini au intrat pe pista in timpul aceleiasi curse! Primul patruped a reusit sa paraseasca perimetrul periculos fara incidente, insa cel de-al doilea s-a incapatanat sa-i puna piedica lui Bruno Senna, care l-a acrosat cu roata dreapta fata. Sau poate alerga dupe brazilian doar pentru un aurograf... aviz amatorilor.

    Liderul campionatului, Giorgio Pantano, l-a evitat in ultima clipa pe "cel mai bun prieten al omului", insa Senna, care in acel moment rula in pozitia a sasea, nu a mai putut face nimic. In urma impactului extrem de puternic animalul a murit, iar pilotul de 24 de ani a iesit din cursa cu avarii grave la roata si suspensie.

    Intrecerea a fost in cele din urma castigata de francezul Romain Grosjean de la ART Grand Prix, insa Pantano isi mentine prima pozitie in clasamentul general.

    Ma intreb daca Bernie Ecclestone o sa scoata Turcia din calendarul F1 pe motive de siguranta... Probabil ca nu, avand in vedere ca este proprietarul circuitului si promoter al acestei curse.

    Vizualizari: 769
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »