rss

Video: Porsche 911 facelift

  1. 11/06/2008
  2. Tags: 911, Carrera, Porsche 911
    Vezi toate fotografiile (1)
    Primele fotografii si informatii referitoare la Porsche 911 facelift vi le-am adus la cunostinta cu cateva zile in urma. Acum este timpul sa va prezentam primul film oficial in care protagonist este noul Carrera, un autoturism sportiv cu doua usi si patru locuri, configuratie traditionala pentru constructorul german.

    Viitoarea generatie este programata sa isi faca debutul oficial pe 5 iulie si va fi disponibila in doua versiuni, coupe si cabrio. Designul nu este "o revolutie", ci mai degraba o evolutie, asa cum ne-a obisnuit Porsche de-a lungul anilor. Adevaratele inovatii se gasesc, insa, dincolo de aparente: 911 Carrera este disponibil pentru prima data cu injectie directa si transmisie cu dublu ambreiaj.

    Atat coupe-ul, cat si cabrioletul au sub capota propulsoare turbo de 3.6 litri ce dezvolta 345 CP. In ceea ce priveste modificarile aduse caroseriei, noul 911 a primit noi blocuri optice spate cu LED-uri, spoilere usor redesenate care inglobeaza faruri pentru mersul pe timp de zi, care la randu-le au tehnologie LED, si noi jante de 18 si 19 inch.

    Vizualizari: 1435