rss

Video: Massa pleaca cu furtunul de realimentare dupa el!

  1. 30/09/2008
  2. Tags: Felipe massa, Ferrari, Video
    Vezi toate fotografiile (1)


    Marele Premiu din Singapore a inceput cu Felipe Massa in mare forma. Brazilianul a plecat din pole position si s-a distantat in cateva tururi la patru secunde de principalul rival, Lewis Hamilton. Insa cand Nelson Piquet a percutat un parapet cu monopostul sau, pe pista si-a facut aparitia Safety Car-ul. Imediat dupa ce acesta s-a retras, Felipe Massa, Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen si alti piloti au intrat la boxe.

    Si de aici s-a rupt filmul pentru Ferrari, care au facut o noua greseala imensa in acest sezon. In timp ce Raikkonen astepta sa se elibereze pit-ul, Massa a primit unda verde pentru a reintra in cursa, in timp ce mecanicii inca realimentau! Brazilianul a plecat, astfel, cu cativa metri de furtun de realimentare dupa el, pentru a se opri la capatul liniei boxelor, cu mecanicii echipati in rosu alergand dupa el.

    A mai trecut ceva timp pana cand acestia au reusit sa detaseze furtunul, iar penalizarea primita dupa acest incident si o pana la roata stanga fata l-au aruncat pe Felipe Massa pe pozitia a 13-a in clasamentul cursei.





    Vizualizari: 798