rss

Video: Ferrari GT California la Fiorano

  1. 23/04/2008
  2. Tags: Ferrari gt california
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ferrari este gata sa elibereze pe sosele un coupe 2+2 despre care initial se credea ca va fi o masina pozitionata sub modelul entry-level F430, dar care acum va sta mai degraba intre supercar-ul cu motor V8 si Scaglietti.

    Bolidul – despre care se spune ca se va numi GT California, nume inregistrat recent de catre constructorul din Maranello – se afla in aceste momente in plina faza de testare, dupa cum ne-o arata si acest filmulet realizat chiar la circuitul de casa al lui Ferrari, Fiorano.

    Deocamdata, sursele din cadrul companiei italiene sugereaza ca noul coupe va fi echipat cu un V8 de 4,7 litri cu injectie directa capabil de 500 CP, ce va fi asezat logitudinal fata sub o traditionala capota lunga si cuplat la o noua transmisie cu dublu ambreiaj.

    Ca dimensiuni, masina este sensibil mai mare decat un F430, punand mai degraba accentul pe o sportivitate rasata decat pe forta bruta, insa poate cel mai important lucru dezbatut de fani va fi acoperisul rabatabil din metal, desenat si fabricat de Pininfarina.

    Mai multe insa despre noul produs al companiei calutului cabrat vom afla in direct de la Salonul Auto de la Paris, eveniment ales de Ferrari pentru premiera mondiala.

    Vizualizari: 844