rss

Video 3D: SEAT Exeo Sport Tourer

  1. 05/02/2009
  2. Tags: A4, A4 Avant, Audi, Exeo, Exeo Sport Tourer, SEAT
    Vezi toate fotografiile (4)

    Spaniolii de la SEAT au dat publicitatii un filmulet 3D de prezentare a noului Exeo Sport Tourer, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

    La fel ca si versiunea sedan, Exeo Sport Tourer este bazata pe modelul similar al generatiei precedente Audi A4 Avant, care a fost construit pe platforma tehnica B7. Afisand un profil lateral identic cu cel al modelului din care deriva, noul break Exeo a primit partea frontala traditionala pentru cele mai noi realizari ale marcii de la Martorell, cu o grila a radiatorului de mari dimensiuni si blocurile optice elegante. Si la spate, transplantul de design este evident, singurele deosebiri fiind haionul, care a fost usor redesenat, noile stopuri si noul spoiler.

    La interior, Exeo Sport Tourer este Audi 100%, iar faptul ca pare oarecum invechit este un lucru bun deoarece generatia precedenta a lui A4 este renumita pentru calitatea materialelor folosite si a finisajelor.

    Gama de motorizari vor fi aceleasi de pe varianta Exeo sedan, versiunile pe benzina oferind o plaja de putere cuprinsa intre 102 si 200 CP, in timp ce pentru fanii diesel vor putea opta pentru propulsoare cu puteri intre 120 si 170 CP.

    Detaliile si fotografiile oficiale, precum si preturile vor fi publicate in momentul debutului de la Geneva.

     

     

    Vizualizari: 1482
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »