rss

Versiune tii pentru viitorul Serie 3?

  1. 14/03/2008
  2. Tags: Bmw tii, Seria 3
    Vezi toate fotografiile (1)
    In urma cu 35 de ani, BMW prezenta modelul 2002 tii, o versiune sportiva a coupe-ului de clasa medie mai usor, mai dinamic si mai rapid care si-a facut rapid propriul club de fani in intreaga lume.

    Din pacate, dinastia sa a fost una de scurta durata, fiind inlocuita cu un succes si mai mare de catre cea a lui M3; din fericire insa, BMW nu a uitat de succesul de care s-a bucurat acest grup de litere, planuind sa-l readuca in prim plan la scurt timp dupa prezentarea viitoarei generatii Serie 3.

    Asta inseamna ca vom avea un “Trei tii” in 2011 sau, cel tarziu, in 2012, evenimentul fiind anuntat inclusiv de conceptul Serie 1 tii, lansat anul trecut la Salonul Auto de la Tokio.

    Ca si acea masina, asteptati-va ca viitorul "M3 junior" sa aiba o groaza de componente din materiale usoare (panouri din fibra de carbon, piese din aluminiu), un kit de caroserie aerodinamic, jante si discuri de frana mai mari, scaune de tip scoica pentru sofer si cel din dreapta si, evident, un motor foarte potent (se vorbeste deja de 335 CP), ce isi va transmite forta catre roti via o cutie de viteze smechera (pariati pe un DKG) si un diferential cu alunecare limitata.
    Vizualizari: 852