rss

Veritas RS III, accident la primul test public

  1. 11/09/2008
  2. Tags: Veritas rs iii
    Vezi toate fotografiile (3)


    Veritas RS III
    , un automobil ce va fi produs in numai 50 de exemplare, este construit special cu scopul de a furniza celui de la volan o experienta unica, lipsindu-l de orice ajutor pe care sistemele moderne il pot oferi soferului.

    Insa aparitia acestuia pe piata nu pare de bun augur, pentru ca nici nu a fost bine prezentat publicului si deja a fost implicat intr-un accident rutier, si asta la primul test drive. Este vorba despre primul Veritas RS III sosit in showroom-uri, pe care doi soferi care s-au crezut... piloti l-au scos la un test pe strazile localitatii germane Moenchengladbach. Din pacate pentru ei, nu au reusit sa simta mare lucru, nefericitul incident avand loc la numai cateva minute de la parasirea showroom-ului de unde au luat masina de 500.000 de dolari.

    Norocul lor a fost ca au avut la dispozitie versiunea mai slaba, dotata cu motorul V8, capabil de "numai" 473 CP si 329 km/h. Imaginati-va cat de repede s-ar fi incheiat testul lor daca reuseau sa puna mana pe varianta care ascunde sub capota V10-le... Asa pagubele au fost limitate, bucati din caroseria din fibra de carbon si kevlar fiind recuperate de mecanici.

    "Veritas RS III este un autovehiculul extrem de puternic, iar ei si-au supraevaluat calitatile de piloti. Cei doi au incercat sa fuga de la locul accidentului, insa au fost prinsi si arestati", a declarat un purtator de cuvant al politiei locale.

    Din fericire, nimeni nu a fot ranit, insa persista o intrebare: cum au reusit doi oameni sa ia la test un autovehicul care are doar un loc, cel al soferului?

    Vizualizari: 940