rss

Vanzarile modelelor MG incep in septembrie

  1. 25/08/2007
  2. Tags: MG
    Vezi toate fotografiile (1)
    Primele masini MG fabricate sub tutela celor de la Nanjing Auto vor debuta pe piata chineza luna viitoare, cel mai ieftin model urmand a costa circa 16.850 de euro.

    Primul autoturism va fi MG7, ce va ajunge la cei 50 de dealeri din intreaga tara, ce va putea fi propulsat fie de un motor de 1,8 litri (oferit cu una din cele trei versiuni de echipare disponibile), fie cu unul de 2,5 litri (varianta de echipare de top si caroserie cu ampatament lung).

    Chinezii au primit deja 3.200 de comenzi ferme in urma unei promotii pe care au realizat-o in luna iulie, si, desi la prima vedere nu par foarte multe, ar trebui mentionat faptul ca multi dintre cei prezenti la evenimentul de acum o luna nici macar nu au recunoscut marca, dar le-a placut cand au condus-o.

    Dupa lansarea de pe piata chineza, Nanjing se va pregati asiduu de delicata lansare din Europa, una care se va consuma la sfarsitul aecstui an. Rivalii de la SAIC au reusit deja acest lucru si de ceva vreme il vand aici pe Roewe 750 (fratele aproape identic al lui MG7 si practic varianta chineza a lui Rover 75), insa limuzina lui Nanjing va compensa printr-un pret sensibil mai mic.
    Vizualizari: 1248