rss

Vanzarea lui Chrysler intra in linie dreapta

  1. 13/03/2007
  2. Tags: Chrysler
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ultimele stiri venite de peste Ocean ne-au dezvaluit faptul ca ritmul posibiliei vanzari a lui Chrysler se accelereaza vazand cu ochii, pe masura ce potentialii clienti intra in birourile managerilor inainte de a prezenta o oferta preliminara.

    Aceste discutii se pare ca sunt incurajate chiar de catre conducerea Chrysler, care doreste sa micsoreze numarul candidatilor astfel incat sa se prezinte la intrunirea actionarilor de pe 4 aprilie cu o lista finala.

    Aceasta include entitati economice precum Cerberus Capital Management LLC si un grup condus de Blackstone Group si Centerbridge Partners LP, companii care deja s-au intalnit cu cei de la Chrysler pentru a semna acorduri confidentiale privind accesul la informatii detaliate despre situatia financiara si produsele viitoare ale numarului trei din Detroit.

    Pe langa acestea, interesata de Chrysler (sau o parte din el) ar fi si compania canadiana Magna International Inc., ce a fost reprezentata in discutii similare de reprezentanti ai sindicatelor auto din aceasta tara.

    Cat despre zvonul privind preluarea de catre General Motors, acesta se stinge incet dar sigur, surse apropiate Chrysler spunand ca acest lucru este tot mai putin posibil.
    Vizualizari: 759