rss

Vandenbrink 599 GTO va fi construit

  1. 27/05/2007
  2. Tags: 599 GTO, Vandenbrink
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cu ceva vreme in urma, olandezii de la Vandenbrink Design au propus o interpretare moderna a lui Ferrari 250 GTO, creatie botezata 599 GTO.

    Pe atunci, masina nu exista decat in realitatea virtuala, dar compania lui Michiel van den Brink a declarat ca e gata sa schimbe aceasta situatie daca proiectul se va bucura de interesul unor eventuali clienti. Acestia au aparut, iar Vandenbrink este gata acum sa construiasca cinci unitati.

    Fiecare model din aceasta serie (trei dintre ele au fost deja vandute) va fi fabricat pe platforma tehnica a lui Ferrari 599 GTB de catre specialistii de la HietBrink Coachbuilding, proprietarul acestei companii fiind considerat un artist in prelucrarea aluminiului (acesta va fi materialul din care va fi fabricata caroseria lui 599 GTO, dar cine doreste sa fie mai exclusivist decat ceilalti patru, poate comanda si o “coaja” din fibra de carbon).

    Evident, Vandebrink va cere o groaza de bani pe fiecare masina, insa cei care vor fi dispusi sa plateasca sumele cerute de olandezi trebuie sa stie din start ca 599 GTO nu este recunoscut de catre cei din Maranello drept un Ferrari, astfel incat s-ar putea intampine probleme in a convinge audienta ca au cei mai speciali “caluti cabrati” din cati exista.
    Vizualizari: 1046